Eten en drinken in de buurt

Eten en drinken in de direkte omgeving van Parc Salland:

reiminkRestaurant Reimink is een gevarieerd horecabedrijf , gelegen in een bosrijke omgeving aan de doorgaande weg tussen Heeten en Deventer. In onze sfeervolle accommodatie kunt u uitstekend terecht voor bijvoorbeeld: bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeesten, diners en buffetten, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten. U vindt bij ons een zeer uitgebreide menukaart voor zowel a la carte als voor groepen. Tevens beschikken wij over een uniek gelegen zonneterras van waaruit U zo op de speeltuin en de midgetgolfbanen kunt kijken. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de vele mogelijkheden van ons bedrijf en hopen dan ook u eens te mogen begroeten.

HKCityHongkong City Chinees Restaurant, Raalterweg 28, Wesepe.


pannekoek't Pannekoekhuis Lettele is gelegen in een rustige, zeer gemoedelijke omgeving, omringd door uitgestrekte weilanden en prachtige nostalgische boerderijen. Hier kunt U even de drukte van de stad van U af laten glijden. Dat er in ons overbevolkte land nog zulke groene, idyllische plekjes bestaan is bijna niet te geloven. Via de VVV zijn er allerlei fietsroutes te verkrijgen die U leiden langs deze unieke bezienswaardigheden. 't Pannekoekhuis ademt een gemoedelijke, bijna huiselijke sfeer uit, waar een ieder zich op zijn gemak zal voelen. Vooral de kleintjes zullen zich bij ons niet vervelen. Er is een speelhoek binnen en zomers kunnen ze zich vermaken op de speelweide buiten. En dit terwijl de familie heerlijk geniet van een pannenkoek of iets anders op het terras in onze gezellige tuin.

dert13n

In het hart van het pittoreske dorpje Heeten (Ov) en op het middelpunt van verschillende fietsroutes
vind je Brasserie Dertien, waar je heerlijk kunt genieten van het leven zoals wij vinden dat het bedoeld is. Haal het maximale uit je (vrije) tijd.
Wil je bijkletsen met een vriendin, lunchen met een zakenpartner, gezellig een avond borrelen met bekenden, of gewoon rustig een krantje lezen op ons terras? Voor eten, drinken en gezelligheid ben je bij ons aan het juiste adres.


molenhoekDe Molenhoek, gelegen aan het mooie Dorpsplein,waarvan mooie fiets en wandelroute's lopen.
Voor een kop koffie en een heerlijke lunch of diner of zomaar op ons mooie terras met speeltuin met een lekker ijsje.

nunuNuNu:  Leuk eigentijds, waar lekker biologisch eten en ook veel lekkere vegetarische gerechten hand in hand gaan met allerlei leuke activiteiten. Wat dacht je van lekkere Tapas of Oosters tafelen of een High Tea. Ben je wel eens op stap geweest met een ezel of heb je wel eens een GPS tocht gedaan? Bij ons kan het.